Nieuws – Huisartspraktijk Suijker – Driebergen
Header afbeelding
Huisartspraktijk Suijker
Schippersdreef 2b 3972 VA
Driebergen

Nieuws

vrijdag 1 juli Landelijke Actiedag

Vrijdag 1 juli gaan onze huisartsenpraktijken Medisch Centrum Driebergen naar de Actiedag huisartsen op het Malieveld in Den Haag om aandacht te vragen voor de oplopende werkdruk en de oplossingen die nodig zijn om de huisartsenzorg voor de toekomst te behouden. Onze huisartsenpraktijken zijn daarom op 1 juli tot 12 uur bereikbaar, daarna alleen voor spoedzorg.

Aangepaste openingstijden

Op vrijdag 1 juli zijn onze huisartsenpraktijken tot 12:00 uur bereikbaar, daarna enkel voor spoedzorg..

Huisartsenzorg onder druk

Deze actiedag is een initiatief van de actiegroepen ‘Help de huisarts verzuipt’ en ‘De bezorgde huisarts’ samen met de huisartsenorganisaties LHV en VHP. Met de actiedag laten de organisaties zien hoe belangrijk de rol van de huisarts is, wat er op het spel staat en waar de grootste pijnpunten zitten.

Stem van huisartsenpraktijken Medisch Centrum Driebergen

Ook onze huisartsenpraktijk ervaren steeds meer werkdruk, een toename van ‘afschuifzorg’, vragen/taken die door anderen onterecht of zonder overleg op de huisartsenpraktijk worden afgeschoven, en minder tijd voor u als patiënt. Daarom vinden wij het belangrijk om op deze dag onze stem te laten horen.

Steunt u de huisartsenzorg?

Draagt u de huisartsenzorg een warm hart toe en wilt u ook dat de huisartsenzorg beter toegankelijk wordt? Laat dan ook uw stem horen!

Actiedag Huisartsen – vrijdag 1 juli
Wanneer: vrijdagmiddag 1 juli a.s. van 14.00-16.00 uur
Waar: Malieveld, Den Haag (op loopafstand van Den Haag CS, parkeergarages nabij)
Voor wie: huisartsen, praktijkmedewerkers, en iedereen die de huisartsenzorg een warm hart toedraagt